Ugodno spletno gostovanje in registracija domen Prasicek.si

Spletno gostovanje in registracija domen Prasicek.si ponuja točno to, na kar namiguje ime tega ponudnika – cenovno zelo ugodne pakete gostovanj in zelo ugodno registracijo domen. S Prašičkom dejansko lahko privarčujete pri vaših spletnih projektih, poleg tega pa boste ob zakupu gostovanja brezplačno dobili na voljo še mnogo drugih uporabnih funkcij. Najbolj uporabna funkcija tega gostovanja je vsekakor nadzorna plošča cPanel, ki je nepogrešljivo orodje za upravljanje domen, podatkovnih baz, statistik in različnih aplikacij.

Spletno gostovanje Prasicek.si
Spletno gostovanje Prasicek.si

Pri Prašičku ponujajo štiri osnovne pakete gostovanja. Prvi, najmanjši, je res skoraj zastonj, vendar kljub temu ponuja vse osnovne možnosti, ki jih potrebuje nekdo, ki se je mogoče prvič podal v svet spletnih predstavitev. Za ceno 16,80 € letno je to verjetno najcenejša ponudba v Sloveniji.

Za vse, ki potrebujete nekaj več, so kot nalašč ostali trije paketi. Vsi trije imajo vključene vse možnosti, ki jih ponujajo pri Prašičku. Razlikujejo se številu gostovanih domen na posameznem paketu in količini diskovnega prostora, ki je na voljo. Paketi gostovanja dva, tri in štiri tako ponujajo vsak po 5, 10 ali 20 GB prostora ter 2, 6 ali neomejeno število gostovanih domen. Odlične so tudi cene – od 2,94 za paket dva, do 10,5 € mesečno za paket številka štiri, ki dejansko ponuja vse, kar je potrebno za uspešen nastop na internetu.

Spletne aplikacijePri Prašičku je potrebno omeniti tudi veliko število prednameščenih spletnih aplikacij, ki jih ponujajo povsem brez dodatnih doplačil. Brez težav in zahtevne konfiguracije so tako takoj na voljo različni CMS-ji, sistemi za postavitev blogov, spletnih trgovin in različna marketinška orodja. Med najbolj znane sodijo Joomla, Drupal, WordPress, phpBB, Magento, Zen Cart in še veliko drugih sistemov.

Prašiček nam ponuja tudi poceni registracijo domen, za slovensko .si je potrebno odšteti zgolj 14 € brez davka, če se poleg registracije odločite tudi za gostovanje, se cena dodatno zniža na pičlih 9,90 € na leto. Cene ostalih domen se gibljejo od 9,80 za .net, 10 za .com in info in naprej. Prav tako se tudi cene teh domen skupaj z naročilom gostovanja ustrezno znižajo, kar jih uvršča med najcenejše na trgu.

Ugodno gostovanje in registracijo pri Prasicek.si zaokrožata še prijazna in odzivna podpora ter kode za dodatne popuste, ki se jih da dobiti na njihovi spletni strani. Ponujajo tudi različne možnosti plačila, med njimi tudi vedno bolj priljubljeni PayPal. Vsekakor ponudba, ki jo je vredno preveriti.

Jaka

Skoraj vedno, ko je v družbi beseda nanesla na spletno gostovanje, domeno ali SSL certifikat, je bilo eno izmed prvih vprašanj: "Kaj pa to sploh je?". Zato sem se odločil, da postavim spletni portal, na katerem poleg omenjenih storitev pišem tudi o CMS platformi WordPress.

Drugi trenutno berejo

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button
Close