Kako do poceni spletnega gostovanja?

Želite najti najbolj poceni ponudbo za spletno gostovanje, ker ne želite plačevati visokih stroškov in stremite k nižji ceni, kot ste jo za gostovanje plačevali do sedaj? Ponudniki spletnih gostovanj se dobro zavedajo, da se veliko ljudi ukvarja s tem izzivom, zato dandanes nudijo res ugodne pakete gostovanja.

Kako visok bo strošek gostovanja pa ni odvisno samo od ponudnika gostovanja, temveč bolj od tega, koliko je velika, zahtevna in kompleksna vaša spletna stran. Ponudniki, ki prodajajo prostor na strežniku ali drugače rečeno spletno gostovanje, pripravijo za svoje stranke različne cene za več paketov gostovanja.

Seveda je najbolj poceni najmanjši paket, v primeru, da bi potrebovali kaj več, pa je možnost nadgradnje običajno mogoča kadarkoli. Kljub temu pa vam ni potrebno dobivati sivih las, če imate zahtevnejšo ali večjo stran, saj se tudi za take spletne strani najde poceni gostovanje. S sledenjem nekaj enostavnim nasvetom boste z lahkoto prihranili nekaj sredstev, ki jih boste kasneje uporabili za kaj drugega; kot na primer najem programerja, oblikovanje ali oglaševanje svoje spletne strani.

Dejansko je namig le en in to izredno praktičen: ugodno ceno za spletno gostovanje boste pridobili tako, da na spletu poiščete različne promocijske kode, izredne popuste ali akcije, ki so velikokrat ponujene s strani ponudnikov spletnega gostovanja. S temi posebnimi ponudbami boste strošek za gostovanje znižali za 25 %, 40 %, 50 % in tudi višje, s tem pa zakupili resnično ugoden paket spletnega gostovanja ter ob tem še prihranili. Če ste rojeni pod srečno zvezdo, pa morda za nekaj časa gostovanje dobite celo zastonj. Srečno!

Jaka

Skoraj vedno, ko je v družbi beseda nanesla na spletno gostovanje, domeno ali SSL certifikat, je bilo eno izmed prvih vprašanj: "Kaj pa to sploh je?". Zato sem se odločil, da postavim spletni portal, na katerem poleg omenjenih storitev pišem tudi o CMS platformi WordPress.

Drugi trenutno berejo

Back to top button
Close