Ponudniki spletnega gostovanja

Na slovenskem trgu je kar nekaj ponudnikov spletnega gostovanja. Skupno vsem pa je to, da v primerjavi s tujimi (v preostali evropi in ameriškimi) ponujajo bistveno manj prostora, prenosa podatkov ter manj obsežno podporo (le redki slovenski ponudniki imajo 24 urno podporo).

Razlog tiči verjetno v tem, da je slovenski trg spletnega gostovanja bistveno manjši, in zaradi tega domači ponudniki ne morejo ponuditi gostovanja po cenah konkurenčnih tujim ponudnikom.

Cene spletnega gostovanja v Sloveniji so višje kot v tujini, zato vam predlagam da se razgledate izven naše prelepe dežele in dobite za svoj denar več.

Za tiste, ki vam je angleščina španska vas in tiste, ki vseeno želite gostovanje v sloveniji bom pod drobnogled vzel trg slovenskih ponudnikov gostovanja.

Do takrat pa lepo pozdravljeni.

Jaka

Skoraj vedno, ko je v družbi beseda nanesla na spletno gostovanje, domeno ali SSL certifikat, je bilo eno izmed prvih vprašanj: "Kaj pa to sploh je?". Zato sem se odločil, da postavim spletni portal, na katerem poleg omenjenih storitev pišem tudi o CMS platformi WordPress.

Drugi trenutno berejo

Najbolj brani prispevki

Close
Back to top button
Close