Prenovljen NEOSERV

Ponudnik Spletno gostovanje NEOSERV, o katerem smo že pisali, ima novo spletno stran in novo ponudbo.

Neoserv nova spletna stran

Ponudba gostovanja

Poleg obstoječih treh paketov gostovanja (Zeleni, Modri, Rdeči) so dodali še paket “Beli”, ki je namenjen začetnikom pri gostovanju.

Beli paket ponuja 300 Mb prostora, 3Gb mesečnega prenosa in eno gostujočo domeno.  Cena: 1,5€ mesečno + ddv = 1,8 €. Za tako storitev, ki jo ponujajo – predvsem komunikacija in podpora je za pohvalit je to super ponudba!

Obstoječim paketom pa so povečali prostor in prenos podatkov.

Modri paket, ki ga imamo na testu se nam je tako povečal iz 1.6Gb prostora na 5Gb. Prenos pa se je povečal iz 30Gb na 60Gb.

Ponudba registracije domen

Poleg ponudbe gostovanja so prenovili tudi vmesnik za registracijo domen in tudi cene, ki so zelo konkurenčne.

Registracija .si domene je 14€ + ddv oz. 16,8€ , v kolikor pa boste domeno gostovali pri njih pa je cena samo 9,9€ + ddv oz. 11,8 € !!! (tole je hudo nizka cena, če upoštevamo, da je nabavna cena za domene pri Arnesu 10 € + ddv).

Preveri.si

Skupaj s prenovo spletne strani so odprli še eno spletno stran, in sicer www.preveri.si, ki  omogoča hitro in enostavno preverbo ali je želena domena prosta. Proste domene lahko takoj registrirate, za zasedene domene pa vam pokaže kdo je lastnik in kje se nahaja gostovanje.

Ekipa Neoserva torej ne spi na lovorikah, ampak z novimi storitvami in ponudbo postaja vedno bolj poznano podjetje za registracijo domen in spletno gostovanje.

Priporočamo!

P.S: Skoraj bi pozabil – sedaj imajo tudi kode za popust. Koda jesen2009 vam bo prinesla 6% popusta na gostovanja razen za beli paket. Veljavnost kode pa lahko preverite na dnu njihove strani.

Napišite komentar

poglej vse komentarje