Trenutno najbolj vroča ponudba spletnega gostovanja in registracije domen v Sloveniji

O ponudniku spletnega gostovanja NEOSERV.si smo pisali že v preteklosti, a nismo še omenili njihovega prenovljenega spletnega mesta in posodobljene ponudbe paketov gostovanja.

Spletno gostovanje NEOSERV.si

Ponudba spletnega gostovanja

Poimenovanja paketov se niso spremenila, so se pa spremenile specifkacije posameznega paketa, ki so zdaj še nekoliko bolj prilagojene potrebam kupcev in so veliko tudi bolj prijazne do vaše denarnice.

Najmanjši paket v ponudbi je še zmeraj Beli paket, ki ponuja 2GB prostora, neomejeno mesečnega prometa in pa 5 parkiranih domen. Na paketu imate lahko 100 E-mail računov in pa 100 FTP računov. Cena takšnega paketa je trenutno 14,43 €/leto, kar je res ugodna ponudba, glede na ostale ponudnike gostovnja pri nas.

Poleg že omenjenega paketa imajo v ponudbi tudi Zeleni paket, ki je trenutno najbolj priljubljen in je res odlično sestavljen – razmerje med ceno in ponudbo je naravnost neverjetno. Za samo 35,94 €/leto boste lahko uporabljali 10GB prostora, neomejeno mesečnega prometa in lahko boste imeli neomejeno parkiranih domen ter E-mail in FTP računov, dodano je pa še neomejeno število MySQL baz. Povdariti je še potrebno več kot 250 aplikacij, ki vam dodatno olajšajo delo in tako prihranijo vaš čas.

Modri paket gostovanja je za nekoliko bolj napredne uporabnike, ki potrebujejo malce več prostora, kajti ta paket ponuja že kar 20GB strežniškega prostora, kar bo dovolj za večino spletnih mojstrov. Poleg 20GB prostora imate lahko neomejeno mesečnega prometa in vse ostale storitve, kot pri zelenem paketu.

Za tiste najbolj zagnane uporabnike pa je v ponudbi še Rdeči paket, ki je omejen na 30GB prostora, kar bo zagotovo zadovoljilo vaše potrebe. Poleg 30GB strežniškega prostora ima tudi neomejene storitve, kot oba paketa pred njim.

Ponudba registracije domen

Registracija domen

Pri NEOSERV se že od nekdaj ponašajo z najnižjimi cenami registracije domen pri nas, tako da tukaj ni bilo potrebno nikakršnih sprememb. Cene ostajajo najnižje, dobite jih po hudo poceni (.si že od 9,59€/leto), česar vam ne bo ponudil nobeden drugi ponudnik v Sloveniji.

Trenutna akcija

Na našo srečo imajo trenutno res noro akcijo, ki vam omogoča kar 50% popusta na vse nove pakete gostovanja, tako da so cene paketov res neverjetne. Glede na to, da smo že v preteklosti hvalili njihovo službo za pomoč uporabnikov, je kombinacija nizkih cen in kvalitete storitev enostavno najboljša v Sloveniji. Upamo, da se ne bodo pokvarili in da bodo ohranjali isti nivo storitev tudi v prihodnosti.

Vsekakor priporočamo!

Jaka

Skoraj vedno, ko je v družbi beseda nanesla na spletno gostovanje, domeno ali SSL certifikat, je bilo eno izmed prvih vprašanj: "Kaj pa to sploh je?". Zato sem se odločil, da postavim spletni portal, na katerem poleg omenjenih storitev pišem tudi o CMS platformi WordPress.

Drugi trenutno berejo

Back to top button
Close