Spletno gostovanje za podjetje

Potrebujete hosting za podjetje? Poslovno gostovanje ima popolnoma drugačne zahteve kot gostovanje za osebno spletno stran, odvisno od velikosti in obiskanosti strani in tehnološke zahtevnosti.

Zanesljivo delovanje

Zaradi pridobitne narave podjetij je prioriteta vaše poslovne spletne strani stalna dosegljivost in zanesljivost delovanja brez izpadov. Počasno delovanje ali celo nedelovanje lahko namreč pomeni negodovanje vaših obiskovalcev, nezaupnje do podjetja ali celo izgubo potencialnih strank.

Dodatne storitve

Poleg gostovanje za vaše podjetje boste potrebovali še dodatne storitve, npr. večje število elektronskih naslovov za zaposlene, možnost plačila s kreditno kartico in druge napredne elektronske storitve kot so varnostni certifikati in integracija s plačilnimi sistemi, npr. Moneto.

Podpora

Spletno gostovanje za podjetje potrebuje celovito storitev in 24 urno podporo, sploh če se podjetje predstavlja na tujih trgih. V tem primeru lahko namesto skupnega gostovanja (shared hosting) izberete spletno gostovanje na lastnem IP naslovu ali celo na lastnem strežniku. Tako je zagotovljena večja varnost, zanesljivost in delovanje spletnega gostovanja.

Jaka

Skoraj vedno, ko je v družbi beseda nanesla na spletno gostovanje, domeno ali SSL certifikat, je bilo eno izmed prvih vprašanj: "Kaj pa to sploh je?". Zato sem se odločil, da postavim spletni portal, na katerem poleg omenjenih storitev pišem tudi o CMS platformi WordPress.

Drugi trenutno berejo

Najbolj brani prispevki

Close
Back to top button
Close