Odlična ponudba reseller paketov slovenskega ponudnika

Reseller gostovanje je posebna oblika storitve najema strežnika, primerna predvsem za agencije in posameznike, ki se ukvarjajo z izdelavo spletnih strani za svoje naročnike. Prav tako je storitev primerna tudi razvijalce in druge spletne mojstre, katerih primarne želje so veliko strežniškega prostora, možnost dodajanja neomejenega števila domen ter možnost ločevanja domen med različne račune nadzornih plošč.

Reseller paketi

Za reseller gostovanje se izdelovalci spletnih strani odločajo predvsem zato, ker jim storitev omogoča ustvarjanje dodatnih prihodkov. Zakupljeni prostor namreč lahko razdelijo na poljubno velike enote in te po svojih cenah ponujajo svojim strankam. Če vas zanima več o reseller gostovanju, smo o njem več besed zapisali v prispevku »Zakaj bi se odločil za reseller gostovanje?«, danes pa bomo pozornost namenili odlični ponudbi podjetja NEOSERV, kjer nudijo pet različnih paketov. Uporabljajo najbolj priljubljeno tehnologijo za urejanje reseller paketov: WHM + cPanel.

Reseller paket: R-Start

Paket je primeren predvsem za posameznike, ki v dejavnosti izdelave spletnih strani še ne prejemajo visokega števila povpraševanj. Cenovno najugodnejši reseller paket omogoča 5 GB prostora na strežniku, 15 cPanel računov ter dodajanje neomejenega števila domen.

Reseller paket: R1

Paket, ki podpira neomejeno število domen in neomejeno cPanel računov, na razpolago nudi 10 GB strežniškega prostora. V vse strežnike so vgrajena SSD diskovna polja, kar pomeni hitrejše gostovanje, za obiskovalce spletnih strani pa boljšo uporabniško izkušnjo.

Reseller paket: R2

R2 je paket, na katerem je lahko shranjenih do 20 GB podatkov. Število domen, mesečni prenos podatkov ter število cPanel računov niso omejeni. Naj na tem mestu zapišemo, da je v nadzorni plošči cPanel na voljo tudi možnost namestitve brezplačnega Let’s Encrypt SSL certifikata.

Reseller paket: R3

Paket, ki omogoča do kar 40 GB podatkov, je primeren za večja podjetja, katerih primarna dejavnost je izdelava spletnih strani. Če boste za svoje stranke kreirali pakete, velike 1 GB, jih boste lahko ustvarili kar 40. Razmislite, kakšno ceno jim boste določili, da boste ustvarili želen dobiček.

Reseller paket: R4

60 GB prostora na hitrem SSD strežniku, ki ga je po manjših delih mogoče prodajati končnim naročnikom, odgovarja največjim spletnim agencijam. Te lahko strankam ponudijo celovito rešitev – izdelavo spletne strani skupaj z visoko kakovostnim spletnim gostovanjem.

Podrobnosti vseh petih reseller paketov si lahko ogledate na naslednji povezavi: https://www.neoserv.si/reseller-gostovanje/primerjava-paketov

Jaka

Skoraj vedno, ko je v družbi beseda nanesla na spletno gostovanje, domeno ali SSL certifikat, je bilo eno izmed prvih vprašanj: "Kaj pa to sploh je?". Zato sem se odločil, da postavim spletni portal, na katerem poleg omenjenih storitev pišem tudi o CMS platformi WordPress.

Drugi trenutno berejo

Back to top button
Close